Veranderen naar ZELFORGANISATIE

Zelforganisatie & Teamtraining
Teamcoaching & Visieontwikkeling
Intervisie Zorgprofessionals
Organisaties & Individuele Coaching

Intervisie Zorgprofessionals

Tijdens de intervisie brengen zorgprofessionals om de beurt werksituaties in.

Collega's leren open vragen te stellen over de ingebrachte werksituatie en de situatie af te pellen en terug te brengen tot 'zoals de situatie is'. Door het benoemen van feiten, gevoelens, behoeften en concrete verzoeken ontstaat orde, zelforganisatie, in de eigen energiewereld en in de communicatie.

Wijkverpleegkunidge:"Ik ben vrij kritisch tegenover intervisiebegeleiders, maar bij Donna voelde ik me gelijk op mijn gemak. Ze begeleidt zonder 'poespas'. De begeleiding is 'back to basic' en daardoor ontstaat een open en veilige sfeer met collega's. Na maanden spreken we elkaar nog steeds open aan als vanuit drama wordt gereageerd in vergaderingen....., dat werkt heel bevrijdend en relativerend, en brengt energie in het overleg....."

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Donna via 050-3141125 of veldvanbewustzijn@ziggo.nl.

Tot gauw, Donna

Donna legt uit:

Elk dagdeel wordt een beeldend thema ingeleid bijvoorbeeld 'binnen en buiten','licht en donker', 'vloeibaar of vast', 'kleur of zwart wit'. Aan de hand van de eigen associaties ontstaat een beeld dat op deze avond wordt uitgewerkt met verschillende materialen. Aan het einde van de avond worden open vragen gesteld over het beeld die individueel worden verwoord op papier. De laatste vragen zijn gericht op synthese van de verschillende beeldende ervaringen. Hierdoor ontstaan inzichten en antwoorden op vragen rond prive en werk. Hoewel wordt gewerkt in een groep vindt een individueel proces plaats.