Veranderen naar ZELFORGANISATIE

Zelforganisatie & Teamtraining
Teamcoaching & Visieontwikkeling
Intervisie Zorgprofessionals
Organisaties & Individuele Coaching

Teamcoaching & visieontwikkeling

Een negatieve werksfeer, onderlinge verstrikkingen en het luisteren vanuit verwijten, kritiek en beschuldigingen wordt omgezet naar het reageren vanuit oordeelloosheid en vertrouwen. Zelforganisatie en een nieuw bewustzijn over communicatie brengt werkplezier, vertrouwen en verbinding in de samenwerking en in de kwaliteit die de medewerkers willen geven aan clienten.

Met het management en leidinggevenden wordt een intake gedaan en daarna wordt een intake gedaan met het team. Voor het management, leidinggevende en het team wordt een training op maat gemaakt om vanuit het bewustzijn van zelforganisatie te werken.

Een universele methodiek die een zelforganiserende werkcultuur grondig en duurzaam vormgeeft.

Regiomanager:"De manier waarop Donna met me in gesprek is ervaar ik als zacht & zakelijk. Ze is authentiek waardoor ik me op mijn gemak voel bij haar. Door haar woordgebruik en de manier waarop ze de 'dingen' bij de naam noemt wordt alles helder.

Leidinggevende:" Ik zou de hele middag wel met Donna willen praten. Alles wordt zo heerlijk eenvoudig.

Opdrachtgevers Hanzehogeschool, Academie voor Sociale Studies, Gemeente Noorderveld, Lentis/Dignis, Zorggroep Meander, Hogeschool Utrecht, Gemeente Groningen, Zorgplein Noord.

Voor meer informatie of vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen met Donna Huizenga,050-3141125.

Nu Informatie: veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Warm welkom, Donna Huizenga

Avelien

34, zelfstandig ondernemer

Ik doe mee aan de Beeldende Groep 'De Kunstketting ' en maak niet vaak dingen, dit is dus een onzeker gebied voor mij en meteen zaten al mijn oordelen me weer op mijn nek en kostte het me echt moeite om me te openen en bij mezelf te blijven. Want dat is wat je doet als je je laat inspireren: je opent je voor de impuls van de ander en laat je raken. En als ik dat doe ontstaan er echt hele mooie, authentieke en nieuwe dingen en ontmoetingen. Het haalt me uit mijn eigen gebaande paden en patronen.