Training en Cursussen

Coronabestendige Coachingruimte
Introductieworkshops 2020
Creatieve Coaching & Therapie
Ademmeditatie
De Helende Creatieve Reis 2021

De Helende Creatieve Reis

BEELDEN
het helderste
bewustzijn
in het meest
oorspronkelijke

geen beeldende ervaring nodig

CORONABESTENDIGE ATELIERRUIMTE

De Helende Creatieve Reis
Naast de interesse voor de Coachopleiding, zijn er ook mensen die graag op een onbevangen manier beeldend bezig willen zijn in een groep. En kennis willen maken met het gezonde, oordeelloze deel van henzelf op een speelse manier. Tijdens de reis blijf je gericht op het oordeelloze deel en leer je dit deel voelend en vanuit vertrouwen herkennen zodat je een (nieuw) innerlijk houvast vindt. Aspecten van jezelf die verhard waren, gaan weer stromen en worden geintegreerd. Hierdoor wordt het weer veilig om te voelen en kan de aandacht zich verplaatsten van de gedachtestroom (buiten/vinden) naar de levensstroom (binnen/voelen).

Het bijzondere van beeldende opdrachten is dat denken, voelen en handelen een worden. Je komt moeiteloos voorbij gedachten, angsten en pijn in het oordeelloze deel van jezelf terecht. Hier kunnen gedachten, pijn en angsten op een zachte manier smelten. Je kan ervaren dat in jezelf een wereld van veiligheid, vrijheid en vertrouwen aanwezig is. Niet een keer maar juist door telkens weer deze ervaring op te doen, wordt die wereld van vertrouwen en veiligheid tot een vreugde! Het universeel werken met beeldtaal en spreektaal zijn gebaseerd op de dynamiek van het Universeel Tekenend Coachen van Donna Huizenga en Verbindende Communicatie van Marshall Rosenberg.

Introductieworkshops 2020
Thema : Kennismaking Helende Creatieve Reis
Data : 30 mei, 27 juni, 5 & 26 sept., 10 & 24 okt., 7 & 21 nov.20202
Tijd : zaterdag 14.00 - 17.00 uur 25,00 euro
Prijs : 35,00 incl. materiaal, verrekening bij aanmelding
25,00 voor mensen met een uitkering
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Opgave: tekenendcoachen@home.nl
Start : 23 januari 2021

Warm welkom, Donna Huizenga

Ria

53, wijkverpleegkundige

Al in het eerste beeldende werk merkte ik dat het moeten me in de weg zat waardoor ik mijn leven als vlak ervaar. Ik heb ontdekt dat het niet mijn werk is dat niet leuk is maar de manier waarop ik ernaar kijk en ermee omga. Een beeldend werk over samenwerken maakte me ervan bewust dat ik er met grote stappen instap en als het puntje bij het paaltje komt ik of mijn zin doorzet of me terugtrek. Het beeld en het gevoel tijdens het beeldend werk zijn zo sterk dat het tijdens mijn werk bovenkomt. Ik kan nu aangeven hoe ik de samenwerking ervaar. Hierdoor kan ik ook beter naar de ander luisteren.


klik op het plaatje voor een grotere versie