Training en Cursussen

Je Gedachten Achterna of Je Gevoel Volgen
Expressie & Communicatie, Non Dualiteit
Creatieve Coaching & Therapie
Ademmeditatie
Introductieworkshops

Introductieworkshops

BEELDEN
het helderste
bewustzijn
in het meest
oorspronkelijke

geen beeldende ervaring nodig
Introductieworkshop 11 & 18 januari 2020

De Post HBO Opleiding Universeel Tekenend Coachen kan gevolgd worden door professionals en particulieren die een innerlijke scholingsweg willen volgen waarbij de oorspronkelijkheid en creativiteit opnieuw worden verkend, verbeeld en verwoord.

Je ontdekt hoe je met de symboliek van de beeldtaal en in je eigen tempo op een veilige manier innerlijke werelden tot bloei kan laten komen in jezelf en je dagelijkse leven. Je ervaart hoe je op een moeiteloze en plezierig manier deze processen bij jezelf en anderen kan begeleiden zodat zingeving, zelfliefde en levensvreugde (weer) op de voorgrond komen te staan.

Na de introductieworkshop kun jij je opgeven voor een aanmeldingsgesprek. In het aanmeldingsgesprek wordt de collage besproken die je op de workshop hebt gemaakt. In dit gesprek komt je persoonlijke leerbehoefte en leerroute naar voren voor de opleiding. Het gesprek duurt 1 - 1,5 uur en kost 75,00 euro. Deze kosten worden verrekend bij aanmelding voor de studie.

Introductieworkshops 2020
Thema : Kennismaking Universeel Tekenend Coachen
Start : 25 januari 2020
Intro : 11 & 18 januari 2020
Tijd : zaterdag 14.00 - 17.00 uur
Prijs : 25,00 incl. materiaal, verrekening bij aanmelding
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Opgave: tekenendcoachen@home.nl

Warm welkom, Donna Huizenga

Ria

53, wijkverpleegkundige

Al in het eerste beeldende werk merkte ik dat het moeten me in de weg zat waardoor ik mijn leven als vlak ervaar. Ik heb ontdekt dat het niet mijn werk is dat niet leuk is maar de manier waarop ik ernaar kijk en ermee omga. Een beeldend werk over samenwerken maakte me ervan bewust dat ik er met grote stappen instap en als het puntje bij het paaltje komt ik of mijn zin doorzet of me terugtrek. Het beeld en het gevoel tijdens het beeldend werk zijn zo sterk dat het tijdens mijn werk bovenkomt. Ik kan nu aangeven hoe ik de samenwerking ervaar. Hierdoor kan ik ook beter naar de ander luisteren.


klik op het plaatje voor een grotere versie