Post HBO Opleiding Universeel Creatief Coachen

POST HBO Universeel Creatief Coachen
Master ZomerMidweek Universeel Coachen
Studiekosten
Individuele Coaching
Introductieworkshop 2019

Introductieworkshop 2019

BEELDEN
het helderste
bewustzijn
in het meest
oorspronkelijke

geen beeldende ervaring nodig

De Post HBO Opleiding Universeel Creatief Coachen kan gevolgd worden door professionals en mensen die een innerlijke scholingsweg willen volgen waarbij de oorspronkelijkheid en creativiteit opnieuw worden verkend, verbeeld en verwoord.

Je ontdekt hoe je met de symboliek van de beeldtaal en in je eigen tempo op een veilige manier innerlijke werelden tot bloei kan laten komen in je dagelijkse leven. Je ervaart hoe je op een moeiteloze en plezierig manier deze processen bij jezelf en anderen kan begeleiden zodat zingeving en zelfliefde en levensvreugde meer op de voorgrond komen te staan.

Na de introductieworkshop kun jij je opgeven voor een aanmeldingsgesprek. In het aanmeldingsgesprek wordt de collage besproken die je op de workshop hebt gemaakt. In dit gesprek komt je persoonlijke leerbehoefte en leerroute naar voren voor de opleiding. Het gesprek duurt 1 - 1,5 uur en de kosten zijn 75,00 en worden verrekend bij aanmelding voor de studie.

Introductieworkshops 2019
Thema : Kennismaking Universeel Creatief Coachen
Data : 8, 22 juni, 10, 17, 24 augustus 2019
Prijs : 25,00 incl. materiaal, verrekening bij aanmelding
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Opgave: universeelcoachen@ziggo.nl

Warm welkom, Donna Huizenga

Ria

53, wijkverpleegkundige

Al in het eerste beeldende werk merkte ik dat het moeten me in de weg zat waardoor ik mijn leven als vlak ervaar. Ik heb ontdekt dat het niet mijn werk is dat niet leuk is maar de manier waarop ik ernaar kijk en ermee omga. Een beeldend werk over samenwerken maakte me ervan bewust dat ik er met grote stappen instap en als het puntje bij het paaltje komt ik of mijn zin doorzet of me terugtrek. Het beeld en het gevoel tijdens het beeldend werk zijn zo sterk dat het tijdens mijn werk bovenkomt. Ik kan nu aangeven hoe ik de samenwerking ervaar. Hierdoor kan ik ook beter naar de ander luisteren.


klik op het plaatje voor een grotere versie