Training en Cursussen

Individuele Helende Creatieve Reis
Korte Creatieve Reis
Creatieve Therapie & Coaching
Autobiografisch Schilderen & Schrijven
Autonoom & Verbindend Communiceren

Je eigen waarheid liefdevol communiceren

BEELDEN
het helderste
bewustzijn
in het meest
oorspronkelijke

Autonoom & Verbindend Communiceren
Hoe kun je zo met collaga's, vrienden en dierbaren communiceren dat je zegt wat je voelt en bedoeld, zonder in strijd of verwijt terecht te komen? In deze cyclus leer je het denken in 'goed & slecht' over de ander om te zetten in het denken vanuit gevoelens & behoeften die in jezelf leven. Hoe kun je denken zonder oordelen, schuld, eisen of dwang en toch contact maken en uitwisselen met anderen. Vanuit fictieve situaties of vanuit situaties in je eigen leven, experimenteer je met de vier stappen van het oordeelloos communiceren.

Je leert de wereld van goed & slecht (oordeel) onderscheiden van het denken in gevoelens en behoeften (oordeelloos). Hierdoor leer je zelf autonoom te blijven, ook als de ander jou wél vanuit strijd benaderd.

Autonoom & Verbindend Communiceren
Thema : Oordeelloos Communiceren
Data : in overleg
Aantal : 1 persoon
Tijd : om de week
Prijs : 4 x 2 uur € 625,- incl.
Plaats : Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : Donna Huizenga 06 40 41 42 36
Email : tekenendcoachen@home.nl

We werken met gevoel- en behoeftenkaarten. Het is ook mogelijk om één sessie van 1 uur te doen om een lastige situatie, liefdevol en veilig te leren communiceren. Per sessie van 1 uur € 85,-. De gevoels- en behoeftekaarten zijn als set te koop voor € 45,-

Nu aanmelden: tekenendcoachen@home.nl

Welkom, Donna Huizenga

Ria

53, wijkverpleegkundige

Al in het eerste beeldende werk merkte ik dat het moeten me in de weg zat waardoor ik mijn leven als vlak ervaar. Ik heb ontdekt dat het niet mijn werk is dat niet leuk is maar de manier waarop ik ernaar kijk en ermee omga. Een beeldend werk over samenwerken maakte me ervan bewust dat ik er met grote stappen instap en als het puntje bij het paaltje komt ik of mijn zin doorzet of me terugtrek. Het beeld en het gevoel tijdens het beeldend werk zijn zo sterk dat het tijdens mijn werk bovenkomt. Ik kan nu aangeven hoe ik de samenwerking ervaar. Hierdoor kan ik ook beter naar de ander luisteren.


klik op het plaatje voor een grotere versie