Post HBO Opleiding Universeel Creatief Coachen

POST HBO Universeel Creatief Coachen
Master ZomerMidweek Universeel Coachen
Studiekosten
Individuele Coaching
Introductieworkshop 2019

Individuele Coaching

BEELDEN
het meest
persoonlijke
in het meest
universele

Individuele Coaching

Donna Huizenga heeft zich gespecialiseerd in een beeldende methodiek om de oorspronkelijke, vrije, oordeelloze ruimte beeldend aan te spreken. Een innerlijke ruimte die in ieder mens aanwezig is en op een moeiteloze, en plezierige manier te bereiken is.

In de individuele coaching wordt jij zonder tussenkomst van mij als therapeut in dialoog gebracht met deze innerlijke, oorspronkelijke, vrije ruimte van jezelf. Als therapeut ben ik voorwaardenscheppend en stel open vragen zodat jij zelf de antwoorden uit het beeld kan vertalen naar keuzes om je dagelijkse leven richting te geven.

Daarnaast geeft Donna Huizenga beeldende coaching aan mensen die geen antwoorden meer kunnen vinden op (lichamelijke) klachten.

Prijs : 75,00 euro per 1 - 1,5 uur inclusief BTW
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : 050-3141125/creatiefcoachen@ziggo.nl

Bedrijven kunnen een tarievenlijst opvragen voor coaching & training. Natuurlijk is het mogelijk om eerst vrijblijvend kennis te maken

Nu kennismaken? Mail: creatiefcoachen@ziggo.nl

Welkom en tot gauw, Donna Huizenga

Petra

35 jaar

Het resultaat is dat dingen een plaats krijgen en zichtbaar worden. Door het beeldend werk heb ik een manier gevonden om antwoorden te vinden op levensvragen zoals werk en vriendschap. Ik kan helemaal in het beeldend werk opgaan en daardoor helemaal naar binnen keren. Het is bevrijdend om helemaal ik te zijn. Ik ben veel met mijn omgeving bezig. Problemen van anderen werden mijn problemen. Dat vloeide nog weleens in elkaar over. Als iemand iets van mij wil heb ik nu een bruikbaar beeld gemaakt dat ik kan gebruiken om mezelf te beschermen. Ik tekende een cirkel van vuur waarbinnen ik veilig ben en tegelijkertijd mensen mijn warmte kan laten voelen. Ik weet nu beter de scheiding tussen mezelf en de ander.


klik op het plaatje voor een grotere versie