Training en Cursussen

Je Gedachten Achterna of Je Gevoel Volgen
Non Dualiteit, Expressie & Communicatie
Studiekosten
Individuele Coaching
Introductieworkshops

Creatieve Therapie Groningen

BEELDEN
het meest
persoonlijke
in het meest
universele

Individuele Coaching & Creatieve Therapie

Donna Huizenga heeft een beeldende universele methodiek ontwikkeld om de oorspronkelijke, vrije, oordeelloze ruimte (ziel) beeldend aan te spreken. Een innerlijke ruimte die in ieder mens aanwezig is en op een moeiteloze en plezierige manier te bereiken is.

Hierdoor kan Donna Huizenga beeldende coaching geven aan mensen die geen antwoorden meer kunnen vinden op (lichamelijke) klachten of levensvragen.

In de creatieve therapie gaan we naar de plek in het lichaam die het meest voelbaar voor je is. Door vragen te stellen aan dit lichaamsdeel ontdek je met welke materialen en kleuren het lichaam graag wil werken.

Door de vragen over de materialen en de kleuren ontstaan vaak ook beelden. Je gaat deze beelden tekenen of schilderen. Het bijzondere van creatieve therapie is dat een zwaar getraumatiseerde pijn op een hele zachte manier smelt. De pijn smelt in het tempo waarop jij het zelf aankan.

Het bijzondere van creatieve therapie is dat denken, voelen en handelen met elkaar zijn verbonden. Door deze verbinding kom je in het gezonde deel van jezelf terecht. In dit gezonde deel ervaar je (weer) je eigen waarheid en kan zelfs een zwaar getraumatiseerde pijn op een zachte manier smelten. Aspecten van jezelf die verhard waren, gaan weer stromen en worden geintegreerd. Hierdoor wordt het weer veilig om te voelen en verplaatst de aandacht zich (weer) van de gedachtenstroom (buiten/vinden) naar de levensstroom (binnen/voelen).

Prijs : 90,00 euro per 1 - 1,5 uur inclusief BTW
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : 050-3141125/tekenendcoachen@home.nl

Bedrijven kunnen een tarievenlijst opvragen voor coaching & training. Natuurlijk is het mogelijk om eerst vrijblijvend kennis te maken

Nu kennismaken? Mail: tekenendcoachen@home.nl

Welkom en tot gauw, Donna Huizenga

Petra

35 jaar

Het resultaat is dat dingen een plaats krijgen en zichtbaar worden. Door het beeldend werk heb ik een manier gevonden om antwoorden te vinden op levensvragen zoals werk en vriendschap. Ik kan helemaal in het beeldend werk opgaan en daardoor helemaal naar binnen keren. Het is bevrijdend om helemaal ik te zijn. Ik ben veel met mijn omgeving bezig. Problemen van anderen werden mijn problemen. Dat vloeide nog weleens in elkaar over. Als iemand iets van mij wil heb ik nu een bruikbaar beeld gemaakt dat ik kan gebruiken om mezelf te beschermen. Ik tekende een cirkel van vuur waarbinnen ik veilig ben en tegelijkertijd mensen mijn warmte kan laten voelen. Ik weet nu beter de scheiding tussen mezelf en de ander.


klik op het plaatje voor een grotere versie