Training en Cursussen

Coronabestendige Coachingruimte
Introductieworkshops 2020
Creatieve Coaching & Therapie
Ademmeditatie
De Helende Creatieve Reis 2021

BEELDEN
het fijnst
afgestemde
in het meest
overvloedige

Ademmeditatie Quantum Light Breath

CORONABESTENDIGE MEDITATIERUIMTE

Start dinsdagavond 7 januari 2020

geen meditatie ervaring vereist, wel een pre

Ademmeditatie Quantum Light Breath
Elke dinsdagavond ben je van harte uitgenodigd om mee te doen aan de ademmeditatie Quantum Light Breath van Jeru Kabbal. Je bent vrij om die dinsdagen te komen mediteren waarop jezelf behoefte hebt.

Tijdens de meditatie spelen we een CD af van Jeru Kabbal en heeft iedere deelnemer gelegenheid om zijn of haar aandacht te blijven richten op de ademstroom. Door de aandacht op de adem te leren houden, kom je steeds beter van de gedachtestroom naar de levensstroom.

Het bijzondere van de Quantum Light Breath is dat de ademhaling door de mond gebeurd. Hierdoor wordt het denken met het voelen verbonden. Zonder dat je hoeft te weten welke oude patronen worden opgelost, vindt heling plaats.

Start : Ademmeditatie Quantum Light Breath 7 januari 2020
Prijs : 5 euro, dezelfde dag voor 18.00 aanmelden
Data : inloop 2020, elke dinsdagavond 19.30 - 21.00
Plaats : Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : Donna Huizenga kunst@home.nl
Email : voor 18.00 aanmelden 0640414236

Welkom, Donna Huizenga!

Petra

35 jaar

Het resultaat is dat dingen een plaats krijgen en zichtbaar worden. Door het beeldend werk heb ik een manier gevonden om antwoorden te vinden op levensvragen zoals werk en vriendschap. Ik kan helemaal in het beeldend werk opgaan en daardoor helemaal naar binnen keren. Het is bevrijdend om helemaal ik te zijn. Ik ben veel met mijn omgeving bezig. Problemen van anderen werden mijn problemen. Dat vloeide nog weleens in elkaar over. Als iemand iets van mij wil heb ik nu een bruikbaar beeld gemaakt dat ik kan gebruiken om mezelf te beschermen. Ik tekende een cirkel van vuur waarbinnen ik veilig ben en tegelijkertijd mensen mijn warmte kan laten voelen. Ik weet nu beter de scheiding tussen mezelf en de ander.


klik op het plaatje voor een grotere versie