Training en Cursussen

Coronabestendige Coachingruimte
Introductieworkshops 2020
Creatieve Coaching & Therapie
Ademmeditatie
De Helende Creatieve Reis 2021

Creatieve Coaching & Therapie Groningen

BEELDEN
het meest
persoonlijke
in het meest
universele

CORONABESTENDIGE ATELIERRUIMTE

Creative Coaching & Therapie

Donna Huizenga heeft een beeldende universele methodiek ontwikkeld om de oorspronkelijke, vrije, oordeelloze ruimte (ziel) beeldend aan te spreken. Een innerlijke ruimte die in ieder mens aanwezig is en op een moeiteloze en plezierige manier te bereiken is.

Hierdoor kan Donna Huizenga beeldende coaching geven aan mensen die geen antwoorden meer kunnen vinden op (lichamelijke) klachten of levensvragen.

In de creatieve therapie gaan we naar de plek in het lichaam die het meest voelbaar voor je is. Door vragen te stellen aan dit lichaamsdeel ontdek je met welke materialen en kleuren het lichaam graag wil werken.

Door de vragen over de materialen en de kleuren ontstaan vaak ook beelden. Je gaat deze beelden tekenen of schilderen. Het bijzondere van creatieve therapie is dat een zwaar getraumatiseerde pijn op een hele zachte manier smelt. De pijn smelt in het tempo waarop jij het zelf aankan.

Het bijzondere van creatieve therapie is dat denken, voelen en handelen met elkaar zijn verbonden. Door deze verbinding kom je in het gezonde deel van jezelf terecht. In dit gezonde deel ervaar je (weer) je eigen waarheid en kan zelfs een zwaar getraumatiseerde pijn op een zachte manier smelten. Aspecten van jezelf die verhard waren, gaan weer stromen en worden geintegreerd. Hierdoor wordt het weer veilig om te voelen en verplaatst de aandacht zich (weer) van de gedachtenstroom (buiten/vinden) naar de levensstroom (binnen/voelen).

Prijs : 75 euro per uur inclusief BTW
studenten en bijstandsgerechtigden 60 euro per uur
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : 050-3141125/tekenendcoachen@home.nl

Bedrijven kunnen een tarievenlijst opvragen voor coaching & training. Natuurlijk is het mogelijk om eerst vrijblijvend kennis te maken

Nu kennismaken? Mail: tekenendcoachen@home.nl

Welkom en tot gauw, Donna Huizenga

Ria

57, receptioniste

Al jaren was ik erg moe en had een hele vlakke beleving. Ik wilde kijken of het intuitief beeldend werken iets voor me zou kunnen betekenen. In het schilderen heb ik geleerd te kijken waar mijn oog heen gaat in het beeldende werk. En waar het voor staat in mijn leven en hoe ik mij daarbij voel. Dit probeer ik ook toe te passen in mijn dagelijks leven in ontmoetingen met mensen. Zo heb ik meer grip op mijn keuzes. Bijvoorbeeld in een felle discussie kan ik nu aan de spanning in mijn hoofd voelen dat ik te rationeel word. Of dat bij teveel impressies mijn ogen beginnen te branden. Lichamelijke prikkels weet ik nu veel beter te vertalen naar een gevoel en probeer daar na te handelen.