Training en Cursussen

Individuele Helende Creatieve Reis
Korte Creatieve Reis
Creatieve Therapie & Coaching
Autobiografisch Schilderen & Schrijven
Autonoom & Verbindend Communiceren

Creatieve Therapie Groningen

BEELDEN
het meest
persoonlijke
in het meest
universele

geen creatieve ervaring nodig

Creative Coaching Coronaproof
Prijs : € 85,- / € 75,- ( student) per uur tot maximaal € 225,- / € 195,- per dagdeel.
Bel gerust om vrijblijvend een kop koffie te drinken en kennis te maken. Donna Huizenga 06 40 41 42 36.

Creative Coaching & Therapie
Wat we niet durven voelen, heeft de neiging zich vast te zetten. Er kunnen lichamelijke klachten ontstaan die vaak 'ziekte' worden genoemd. Het kan ook zijn dat dit emotionele pijn is of energie die lange tijd geen aandacht heeft gehad en stil is komen te staan. Misschien is dit gebeurt doordat het leven ons heeft overweldigd en was het enige wat we konden doen 'doorgaan'en overleven. Op dat moment was dit ook het beste om te doen.....totdat nu emotionele pijn of een fysieke klacht aangeeft dat het veilig is om nu aandacht te besteden aan wat het lichaam voelbaar maakt.

De Heling van Creativiteit
Door de emotionele pijn en de fysieke klacht te verklaren en te analyseren kunnen we nog meer verdwalen. Het bijzondere van creatieve coaching & therapie is dat denken, voelen en handelen weer met elkaar worden verbonden door beeldend te werken. Door deze verbinding ontspan je en kom je bij je eigen waarheid en oorspronkelijkheid terecht. In dit deel van jezelf, ervaar je jouw eigen heelheid waar zelfs getraumatiseerde pijn op een zachte manier kan smelten. Aspecten van jezelf gaan weer stromen en worden geïntegreerd.

Je aandacht is verplaats van overleven naar leven vanuit je eigen levensstroom en ademruimte.

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken om gratis kennis te maken.

Bedrijven kunnen een tarievenlijst opvragen voor coaching & training. Natuurlijk is het mogelijk om eerst vrijblijvend kennis te maken

Nu kennismaken? Mail: tekenendcoachen@home.nl

Welkom en tot gauw, Donna Huizenga

Ria

57, receptioniste

Al jaren was ik erg moe en had een hele vlakke beleving. Ik wilde kijken of het intuitief beeldend werken iets voor me zou kunnen betekenen. In het schilderen heb ik geleerd te kijken waar mijn oog heen gaat in het beeldende werk. En waar het voor staat in mijn leven en hoe ik mij daarbij voel. Dit probeer ik ook toe te passen in mijn dagelijks leven in ontmoetingen met mensen. Zo heb ik meer grip op mijn keuzes. Bijvoorbeeld in een felle discussie kan ik nu aan de spanning in mijn hoofd voelen dat ik te rationeel word. Of dat bij teveel impressies mijn ogen beginnen te branden. Lichamelijke prikkels weet ik nu veel beter te vertalen naar een gevoel en probeer daar na te handelen.