Training en Cursussen

Jaartraining Individuele Helende Reis
Korte Creatieve Reis
Creatieve Therapie & Coaching
Autobiografisch Schilderen & Schrijven
Autonoom & Verbindend Communiceren

BEELDEN
het meest
stromende
in het zuiverste
voelen

CORONAPROOF VEILIGE CREATIEVE RUIMTE

Wil je meer weten, kom dan gerust vrijblijvend een kop koffie of thee drinken. Als je me een mail stuurt of belt maken we een afspraak.

Jaartraining Individuele Helende Reis
Data : in overleg
Prijs : 15 x 1,5 uur € 2250,-
Duur : met vervolgmogelijkheid van € 100,- per sessie
Aantal : 1 deelnemer
Info : Donna Huizenga 0640414236
Email : tekenendcoachen@home.nl

Jaartraining Individuele Helende Reis
Het bijzondere van beeldend werken is dat denken, voelen en handelen één worden. Je kunt ervaren dat in jezelf een wereld van veiligheid, vrijheid en vertrouwen aanwezig is. Niet één keer maar juist door telkens weer deze ervaring op te doen, wordt die wereld van vertrouwen en veiligheid tot een zachte bedding en stevig fundament!

Creativiteit & Innerlijke Heling
In het werken met creatieve materialen zijn denken, voelen en handelen met elkaar verbonden en kom je voorbij de wereld van goed & slecht in je eigen oordeelloze waarheid. In de jaartraining start je telkens met een lichaamsoefening om te kijken waar het lichaam aandacht voor vraagt. Je leert vanuit plezier en moeiteloosheid te luisteren naar je lichaamsgevoel en je zintuigen en je ademhaling. De beelden die uit het lichaam opborrelen, ontstaan vanuit jouw heelheid. In de jaartraining volgen we de thema's die zich in jouw beelden ontvouwen vanuit jouw eigen heelheid & oorspronkelijkheid. Dit leven en deze eigen waarheid in jou kan zich in de beelden oordeelloos en veilig ontvouwen tijdens de helende reis van 15 sessies.

Creatieve Coaching & Innerlijke Heling
De coach zorgt dat je beeldende stappen blijft zetten die gericht zijn op je eigen waarheid en oorspronkelijkheid zonder zich in jouw uitwisseling tussen denken, voelen en handelen te mengen. In het creatief werken kom je in het 'hier en nu' en komen alleen die zaken aan de orde die in jouw 'hier en nu' spelen. De coach probeert door voordewaardescheppend te zijn bij te dragen aan het 'hier en nu'. Als zaken uit het verleden nu actueel zijn dan dienen zij zich vanzelf aan. Ook dan stelt de coach open vragen die gericht zijn om de levensbehoefte die om aandacht vraagt haar verhaal te vertellen in beelden. Het creatief werken is gericht om antwoorden uit de heelheid beeldend zichtbaar te maken. een heelheid die in ieder mens aanwezig is, wat je ook hebt meegemaakt.

Creativiteit
* creatieve reis vanuit steeds andere materialen
* creatieve reis vanuit kleur- & vormopdrachten
* creatieve reis vanuit de signalen van het lichaam
* creatieve reis vanuit de levensfasen van je autobiografie
Natuurlijk kun je ook vanuit allerlei verschillende invalshoeken jouw individuele creatieve reis maken. Je kan telkens toegeven aan je eigen dromen en wensen. In overleg spreken we de data af. Het is ook mogelijk om met een collega, vriend of partner ieder een eigen helende reis te maken op hetzelfde tijdstip.

Nu aanmelden: tekenendcoachen@home.nl

Welkom, Donna Huizenga!

Ellen

35, kunstenares

Ik had een nieuwe impuls van buitenaf nodig toen ik naar de beeldende workshop ging. Tijdens de workshop merkte ik dat ik met een ander licht naar mijn verleden kon kijken. Dat het niet alleen negatief is maar ook schatten heeft gebracht. Schatten waardoor ik geworden ben wie ik ben. Mijn houding is nadien een stuk luchtiger geworden. Ik hoef niet meer te graven in mijn verleden en zie nu wel wat er komt. Ik kan het laten voor wat het is. Het is nu meer een boek waarin ik terug kan bladeren.


klik op het plaatje voor een grotere versie