CLASSROOM Universeel Creatief Coachen

Keurmerk Classroom
Doel & Universele Dynamiek
Aanmelding & Toelating
Open Dagen

Waar gaat jouw energie van stromen ?

Start 28 & 29 september 2018
Introductieworkshop: 28 april, 26 mei, 30 juni 2018

De Classroom Universeel Creatief Coachen is opgezet voor mensen die hun persoonlijke ervaringen & professionele kennis willen verrijken met creativiteit en verbindende/geweldloze communicatie. Tijdens de Classroom leer je creatieve werkvormen ontwikkelen die zowel je eigen bewustzijn als dat van de ander voortdurend vernieuwen, verrijken en verdiepen. Door het werken met de universele dynamiek van het 'beeldend bewustzijn' (beeldtaal) en 'verbindende communicatie' (spreektaal) wordt zowel de autonomie en verbinding met je eigen oorspronkelijkheid vergroot. Hierdoor kun je steeds beter vanuit vrijheid en vertrouwen reageren ongeacht de situaties of relaties die je tegenkomt.

Profiel Classroom Universeel Creatief Coachen
1. afgeronde agogisch georienteerde HBO opleiding
2. geestelijke, religieuze of spirituele belangstelling
3. vakkennis en verwondering willen integreren
4. open staan voor autonomie & verbondenheid
5. belevingsgerichte! en onderzoekende geest
6. in staat zijn innerlijke processen te verwoorden
7. goed zelfreflecterend vermogen
8. relevante werkervaring en/of creatief levenspad
9. geestelijk en praktische tijd vrij kunnen maken
10.kunnen inspireren in plaats van problematiseren

De studie start 28 & 29 september 2018. Je kunt je nu al aanmelden voor de introductieworshops op 28 april, 26 mei en 30 juni 2018.

Na de introductieworkshop kun jij je aanmelden voor een deelnamegesprek waar de collage wordt besproken. De kosten voor het deelnamegesprek zijn 175,- en worden verrekend met het studiegeld.

Als je werkzaam bent in onderwijs of bij de overheid kun je in aanmerking komen voor vergoedingen.
Nu Aanmelden: creatiefcoachen@ziggo.nl

Hendriek

44, beleidsmedewerker

We starten met het beeldend werken vanuit het niets en dat geeft me plezier en dat vind ik het allerbelangrijkste. Het knappe van de avonden is dat de eerste zelfreflectie er gelijk is. Dan gebeurt er van alles en nog wat en aan het eind van de avond is de cirkel toch weer rond. Thuis ben ik vooral beeldend bezig om het plezier en omdat ik zin heb in de stilte en de mooie kleurtjes. Als ik thuis terugkijk op het beeldend werk gebruik ik zelf ook de vragen die Donna in de cursus stelt. De cursus heeft mij een methode gegeven om gevoelens en belevingen naar boven te laten drijven. Beeldend werken is een spiegel om op een afstand naar mezelf te kijken.


klik op het plaatje voor een grotere versie

/* */