CLASSROOM Universeel Creatief Coachen

Keurmerk Classroom
Doel & Universele Dynamiek
Aanmelding & Toelating
Open Dagen

Welke scheppende ruimte voel jij in jezelf ?

Start 28 & 29 september 2018
Introductieworkshop: 28 april, 26 mei, 30 juni 2018

Dynamiek Universeel Creatief Coachen

In de Classroom staat de overgave aan de eigen oorspronkelijkheid van ieder mens centraal. Op de ochtenden worden lichaamsoefeningen gedaan vanuit verschillende disciplines zoals adem, stem, zang, dans, muziek en contactimprovisatie. Op een intuitieve en methodische wijze leer je lichaamservaringen te gebruiken als een introductie op een beeldend werkstuk en te vertalen in gevoelens en behoeften. Je gebruikt hiervoor de vijf bewustzijnsniveaus:

Universele Dynamiek:
1. Lichamelijk Bewustzijn, lichaam
2. Emotioneel Bewustzijn, intuitie & beeld
3. Onderbewustzijn, symboliek & gevoel
4. Spiritueel Bewustzijn, eigen waarheid
5. Rationeel Bewustzijn, vernieuwd denken & handelen

Op de middagen werk je de lichaamservaringen van de ochtenden uit in eigen beeldende werkstukken. Je ontwikkelt tijdens de opleiding vaardigheden om voorbij je eigen projecties te komen en vaardigheden toe te passen om voorbij het ego van de ander te komen. Met deze vaardigheden kun je beeldende bewustzijnsprocessen begeleiden en individuen en groepen coachen. Je wordt opgeleid tot een erkend Universeel Creatief Coach.

Vanuit moeiteloosheid en plezier wordt je in de Classroom opgeleid om oordeelloos, ontvankelijk en open waar te nemen en de ander emotioneel zelfstandig te laten. Je geeft beeldende opdrachten zodat de ander de verbinding en overgave met de eigen oorspronkelijkheid optimaal kan ervaren en de beelden kan vertalen naar overtuigende keuzes in het dagelijkse leven.

In plaats van theorie werk je met universele principes. In plaats van woorden werk je met beelden. In plaats van een methodiek werk je met de universele dynamiek dat het beeldend veld van bewustzijn veilig en liefdevol opent in ieder mens.

Universele vaardigheden & principes:
* actief vertrouwen
* aandacht & aanwezigheid
* moeiteloosheid
* plezier & intuitie
* eenheid, beeldtaal
* dualiteit, spreektaal
* synthese, liefde
* bewustzijn, helderheid

Als je werkzaam bent in het onderwijs of bij de overheid, kun je in aanmerking komen voor vergoedingen.

Introductieworkshop 28 april, 26 mei of 30 juni 2018, nu aanmelden: creatiefcoachen@ziggo.nl

Petra

35 jaar

De manier van werken gaat dieper omdat ik door het beeldend werken niet belemmerd word door de manier van kijken, praten, luisteren, het reageren en de beelden van mijn gesprekspartner. Het gesprek met mijzelf wordt niet gestuurd maar stuurt zichzelf. Woorden zijn voor mij niet toereikend en blijven altijd onbevredigend. In het beeldend werken mag alles er zijn en verbeeldt het alles tegelijkertijd. In een gesprek is er richting met een eind en begin en bij het beeldend werken is alles er tegelijkertijd, zoals het werkelijk is.


klik op het plaatje voor een grotere versie

/* */