Post HBO Opleiding Universeel Tekenend Coachen

Post HBo Opleiding Universeel Tekenend Coachen
Universele Dynamiek Eenheid & Dualiteit
Introductieworkshop
Profiel Student & Studiekosten

BEELDEN
het meest
persoonlijke
in het meest
universele

CORONAPROOF VEILIGE CREATIEVE RUIMTE

Introductieworkshop Opleiding
Thema : Introductieworkshop Tekenend Coachen
Data : zaterdag 29 mei & 3 juli 2021
Prijs : 45,00 euro
Duur : 14.00 - 16.30 uur
Aantal : max. 4 deelnemers per workshop
Info : Donna Huizenga 0640414236
Email : tekenendcoachen@home.nl
Opgave : aanmelden uiterlijk een week van tevoren

Prijs : Opleiding Universeel Tekenend Coachen € 2750,00
Duur : 1 jaar met 20 studiedagen, om de 2 weken afwisselend op de vrijdag en zaterdag
De prijs van de introductieworkshop (45,-) en het deelnamegesprek (100,-) worden bij aanmelding van de opleiding verrekend met het studiegeld.

Keurmerk Coachopleiding

De 1 - jarige Post HBO Coachopleiding Universeel Tekenend Coachen is erkend door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen. De opleiding is zowel een erkende bijscholing als een innerlijke scholingsweg waarbij je oorspronkelijkheid en creativiteit opnieuw wordt verkend, verbeeld en verwoord.

Het Universeel Tekenend Coachen is een methodiek waarbij het intuitieve en cognitieve optimaal samenwerken vanuit universele principes. De opleiding wordt aangeboden als zowel een bijscholing voor professionals als een innerlijke scholingsweg voor particulieren. Mensen die hun persoonlijke ervaringen & professionele kennis willen verrijken met creativiteit en verbindende/geweldloze communicatie.

Tijdens het Universeel Tekenend Coachen leer je creatieve werkvormen ontwikkelen die zowel je eigen bewustzijn als dat van de ander voortdurend vernieuwen, verrijken en verdiepen. Door het werken met de universele dynamiek van het 'beeldend bewustzijn' (beeldtaal) en 'verbindende communicatie' (spreektaal) wordt zowel de autonomie en verbinding met je eigen oorspronkelijkheid vergroot als van de ander. Hierdoor kun je steeds beter vanuit vrijheid en vertrouwen reageren ongeacht de situaties of relaties die je tegenkomt. Je ontvangt thuisopdrachten & certificaat.

Bij bewustwording geldt de universele wet, dat wat we in de buitenwereld willen manifesteren, eerst innerlijk gevoeld wil worden. Voordat je anderen beeldend coached, ervaar je wat de beeldtaal en spreektaal met je doet. Bij het maken van een tekening spreekt het lichaam en kom je vanuit plezier en moeiteloosheid in aanraking met wat in het onderbewustzijn bij jou 'in wording is'. Dat wat je ten diepste bent komt via beelden in je eigen tempo tot bloei om zich te manifesteren in het dagelijkse leven.

Start Post Hbo Opleiding Universeel Tekenend Coachen na de zomer 2021 bij voldoende aanmelding.

Nu aanmelden: tekenendcoachen@home.nl

Welkom, Donna Huizenga!

De erkende 1-jarige Post HBO Opleiding Universeel Tekenend Coachen is gecertificeerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholingen.
Donna Huizenga