Post HBO Opleiding Universeel Creatief Coachen

Keurmerk Universeel Creatief Coachen
Doel & Universele Dynamiek
Aanmelding & Toelating 2019
Introductieworkshop 2019

BEELDEN
het meest
persoonlijke
in het meest
universele

Start 20 september 2019
Introductie 18 mei, 8 en 22 juni en 10, 17 & 24 augustus
geen beeldende ervaring vereist, wel een pre

Keurmerk Post HBO Universeel Creatief Coachen
De Post HBO Opleiding Universeel Creatief Coachen is erkend door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen. De opleiding is zowel een erkende bijscholing als een innerlijke scholingsweg waarbij je oorspronkelijkheid en creativiteit opnieuw wordt verkend, verbeeld en verwoord.

Bij bewustwording geldt de universele wet, dat wat we in de buitenwereld willen manifesteren, eerst innerlijk gevoeld wil worden. Voordat je anderen beeldend coached, ervaar je wat de beeldtaal en spreektaal met je doet. Bij het maken van een beeldend werkstuk spreekt het lichaam en kom je vanuit plezier en moeiteloosheid in aanraking met innerlijke werelden die tot bloei willen komen in het dagelijkse leven.

Je leert hoe je processen vanuit het gezonde, oordeelloze deel begeleidt bij jezelf en anderen door het denken (mannelijke) met het voelen (vrouwelijk) te verbinden. Door eerst de beeldtaal aan te spreken en achteraf de spreektaal toe te passen, breng je het denken optimaal in verbinding met het voelen zodat mensen steeds beter vanuit hun zelfliefde, hun oorspronkelijkheid kunnen vormgeven in de wereld.

Tijdens de ochtenden ervaar je via lichaamswerk de methodiek van de vijf bewustzijnniveaus. Op de middag zet je de ervaring van de ochtend om in creatieve werkvormen. Naast de beeldtaal (vrouwelijke, voelende) leer hoe je jouw oorspronkelijke ruimte bewust kan blijven bewonen wanneer jij je in woorden uitdrukt ( mannelijke, ordende).

Het universeel werken met beeldtaal en spreektaal zijn gebaseerd op de dynamiek van het Universeel Creatief Coachen van Donna Huizenga en Verbindende Communicatie van Marshall Rosenberg. In het Universeel Creatief Coachen ervaar je de ruimte en de keuze om steeds weer vanuit (zelf)vertrouwen en vrijheid te reageren ongeacht de situatie of relatie.

Start Post HBO Universeel Creatief Coachen
Start : 20 september 2019
Prijs : 3250,00 incl. BTW, materiaal ( behalve pastelkrijt )
Plaats : Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Email : universeelcoachen@ziggo.nl

Introductieworkshops 2019
Data : zaterdag 18 mei, 8 & 22 juni en 10, 17 & 24 augustus
Tijd : 14.00 - 17.00 uur
Prijs : 25,00 euro wordt verrekend bij aanmelding
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Email : universeelcoachen@ziggo.nl

Welkom, Donna Huizenga!

Informatie:universeelcoachen@ziggo.nl

De erkende 1-jarige Post HBO Opleiding Universeel Creatief Coachen is gecertificeerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholingen.
Donna Huizenga