CLASSROOM UNiverseel Creatief Coachen

Agenda
CollageWorkshops
Donna Huizenga
Contact

Donna Huizenga

Donna Huizenga ontwikkelt trainingen voor particulieren, professionals en organisaties die betekenisvol ondernemen. Na haar opleiding Hbo-MW, Kunstacademie & Creatieve Therapie heeft ze de Masterclass Beeldend Bewustzijn ontwikkeld, een erkende 1-jarige post Hbo Opleiding Creatief Coach gericht op de oorspronkelijkheid van de mens in zijn omgeving.

Reageren vanuit emoties & gedachten zorgt ervoor dat mensen verstrikt kunnen raken in situaties.Je autonomie, wie je echt bent, geeft de mogelijkheid om vanuit vertrouwen om te gaan met alle situaties en relaties die je tegen komt in je leven. Zodra je verbonden bent met je autonomie, ben je verbonden met je innerlijke fundament van gevoelens en behoeften, kun jij je vrij en wendbaar bewegen ongeacht de situatie of relatie. Keuzes vanuit gevoelens & behoeften vinden hun oorsprong in universele principes en dienen het geheel. Het trainen van een groep medewerkers in autonoom en verbindend communiceren reguleert op een organische manier de organisatie waar de medewerkers werkzaam zijn. Het vergroten van het eigen bewustzijn is ook een vergroting van het wereldbewustzijn.

Donna Huizenga gebruikt in haar trainingen ook creatieve werkvormen waarbij kennis wordt ingebracht vanuit oude culturen & wijsheidstradities zoals ademhaling, lichaamswerk en energiewerk. Donna Huizenga werkt met de kennis van kleur- en vormsymboliek zoals deze wordt toegepast bij oervolken. Dit wordt vaak ingezet bij mensen die hun loopbaan, levenssituatie & lichamelijke klachten rationeel niet meer kunnen verklaren. Door de universele beeldtaal worden nieuwe antwoorden aangereikt om bewustzijnsveranderingen op gang te brengen in het dagelijkse leven.

Na 25 jaar empirisch onderzoek blijkt dat wezenlijk herstel plaatsvindt als eerst het gevoel (beeldende hersenhelft) wordt aangesproken en achteraf het denken wordt ingezet (rationele hersenhelft). Dit geldt voor alle mensen over de hele wereld, ongeacht het IQ. Een wonder om te beleven en met eigen ogen te zien!

Met de werkwijze van het 'Beeldend Veld van Bewustzijn' zijn zulke opzienbarende resultaten geboekt, dat is besloten de methodiek als Masterclass aan te bieden. De expertise over Autonomie & Beeldtaal heeft zich ontwikkeld tot een erkende universele methodiek waarbij eeuwenoude inzichten samenvallen met de Nieuwe Tijd.

Een warm welkom, Donna Huizenga

Contact gegevens:

De Classroom bevindt zich in het centrum van de stad Groningen.

Mail Donna Huizenga.