Trainingspraktijk Autonomie en Verbinding

Agenda
Aanraking, adem, aandacht en aanwezigheid
Donna Huizenga
Contact

Donna Huizenga

Donna Huizenga geeft training en coaching in (zorg) organisaties gebaseerd op geweldloze communicatie en is opleider van Classroom Universeel Creatief Coachen (post-hbo).

In haar opleiding, training en coaching staat de levensenergie en oorspronkelijkheid van ieder mens centraal en wordt voelbaar gemaakt door creatieve werkvormen & universele principes. Om vanuit deze oorspronkelijkheid aanwezig te blijven wordt geleerd om vanuit gevoelens en behoeften te communiceren en te luisteren zodat je vanuit (zelf)vertrouwen kan blijven reageren ongeacht de situatie of relatie.

In haar trainingen & opleiding maakt ze gebruik van kennis uit oude culturen & wijsheidstradities zoals ademhaling, lichaamswerk en energiewerk. Ook werkt ze met de kennis van kleur- en vormsymboliek zoals deze wordt toegepast bij oervolken. Dit wordt vaak ingezet bij mensen die hun loopbaan, levenssituatie & lichamelijke klachten rationeel niet meer kunnen verklaren. Door de universele beeldtaal worden nieuwe antwoorden aangereikt om overtuigende keuzes te maken in het dagelijkse en professionele leven.

Na 25 jaar empirisch onderzoek blijkt dat wezenlijk herstel plaatsvindt als eerst het gevoel (beeldende hersenhelft) wordt aangesproken en achteraf het denken wordt ingezet (rationele hersenhelft). Dit geldt voor alle mensen over de hele wereld, ongeacht het IQ. Een wonder om te beleven en met eigen ogen te zien!

Met de werkwijze van het 'Beeldend Veld van Bewustzijn' zijn zulke opzienbarende resultaten geboekt, dat is besloten de methodiek als Classroom & Masterclass aan te bieden. De expertise over Beeldtaal & Spreektaal c.q. Autonomie & Verbinding heeft zich ontwikkeld tot een erkende universele methodiek waarbij eeuwenoude inzichten samenvallen met de Nieuwe Tijd.

Een warm welkom, Donna Huizenga

Contact gegevens:

De Trainingspraktijk Autonomie en Verbinding bevindt zich in het centrum van de stad Groningen.

Mail Donna Huizenga.