CLASSROOM UNiverseel Creatief Coachen

Agenda
CollageWorkshops
Donna Huizenga
Contact

CollageWorkshop

geen beeldende ervaring nodig, wel verlangen naar introspectie en zelfliefde, intimiteit met je eigen gevoelens en behoeften als basis voor contact...

Collageworkshops worden 1x per maand gegeven. De workshops starten met een korte lichaamsoefeningen die gevolgd wordt door een krastekening. Deze inleiding activeert onze intuitieve vermogens zodat we een collage maken vanuit onze levensstroom in plaats van onze gedachtenstroom.

Iedere deelnemer pakt daarna blind een aantal tijdschriften en knipt of scheurt hieruit de plaatjes waar het oog op valt. Daarna worden de plaatjes op de krastekening geplakt. De informatie van de levensstroom ligt nu voor je. De volgende stap is het betekenis geven van de beelden, kleuren en vormen. door bewustwording en betekenisgeving met behulp van gevoel- en behoeftekaarten waaruit al schrijvend zich een beeldverhaal ontvouwt. In het beeldverhaal zit de essentie om je dagelijkse (en professionele) leven verder vorm te geven.

Door maandelijks een collage te maken zie je dat op een nog diepere laag zich een weg ontvouwt van binnen, op de collage en dan in je leven!!!

Collages zijn zuiverend, ruimen op en geven energie doordat de levens- en liefdesstroom vrijuit gaat stromen.

Je bent van harte welkom!

CollageWorkshop
Thema : maandelijkse workshops 14.00 - 17.00
Data : 27 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni, 14 juli 2018
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Prijs : 45,00 incl. BTW, materiaal
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Nu aanmelden: veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Warm welkom, Donna HuizengaDonna Huizenga