MASTERCLASS BEELDEND BEWUSTZIJN

Zelforganisatie
Belevingsgerichte Gespreksvoering
Training Autonomie & Verbinding
Verbindend Communiceren

Training Verbindend Communiceren

Gedachten verbinden zich heel gemakkelijk met zaken in de buitenwereld waardoor het denken snel gescheiden raakt van het voelen. Deze gescheidenheid wordt vaak als 'pijn' ervaren en deze pijn willen we liever niet voelen. Hierdoor gaan we de pijn onderdrukken, pijnlijke situaties uit de weg of geven anderen de schuld van de pijn die we zelf ervaren.

In feite wil de 'pijn' een grens voelbaar maken van je autonome cirkel om je te beschermen en gezond te houden. Op het moment dat je pijn toelaat, leer je jezelf beter kennen. Als je deze pijngrens oordeelloos kan communiceren, kun je overal jezelf zijn en ervaar je rust. Je hoeft niet meer te vechten of te vluchten voor je eigen pijn.

Via woorden verlies je het makkelijkst de verbinding tussen het denken en het voelen. Tijdens de Individuele Coaching of Training Verbindend Communiceren leer je woorden te gebruiken zodat je open en autonoom reageert: ik-boodschappen. Met een set coachkaarten leer je in vijf stappen vanuit vertrouwen te communiceren ongeacht de situatie of relatie. De coaching en training is geinspireerd op de Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg.

Tijdens de coaching kun je verschillende situaties inbrengen om mee te oefenen.

Maak gerust een afspraak om vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken en je wensen te bespreken.

Prijs 62,50 euro per uur.
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen.
Informatie: 050-3141125/veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Bedrijven kunnen een tarievenlijst opvragen en natuurlijk een vrijblijvende afspraak maken voor een kennismaking.

Tot gauw, DonnaDonna Huizenga