CLASSROOM Universeel Creatief Coachen

Zelforganisatie & Teamtraining
Teamcoaching & Visieontwikkeling
Beleefplekken in Verpleeghuizen
Intervisie Zorgprofessionals

Teamcoaching & visieontwikkeling

Zelforganisatie vraagt van zorgprofessionals om de aandacht van buiten, de teamleider, te verplaatsen naar binnen, de eigen gevoelens en behoeften. Deze verplaatsing vraagt bewustzijn van de eigen gevoelens en behoeften. Het vraagt om een nieuw vocabulaire om je te verwoorden naar medecollega's zonder het vertrouwen te verliezen of als dominant te worden ervaren.

Donna Huizenga traint de zorgprofessionals op een open en speelse manier in het toepassen van deze nieuwe taal waarin vanuit vrijheid en vertrouwen gereageerd kan worden ongeacht de situatie of relatie.

Donna Huizenga geeft teamcoaching in:
* ondersteuning (zelf)reflectie management
* ondersteuning teams & zelforganisatie
* ondersteuning bij individuele gesprekken
* zichtbaar maken en transparantie in teamprocessen
* inventariseren van behoeften van teams
* ontwikkelen & uitvoeren van trainingsplan
* motiveren van teams
* ontwikkelen & implementeren van een zorgvisie

Opdrachtgevers Hanzehogeschool, Academie voor Sociale Studies, Gemeente Noorderveld, Lentis/Dignis, Zorggroep Meander, Hogeschool Utrecht, Gemeente Groningen, Zorgplein Noord.

Voor meer informatie of vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen met Donna Huizenga,050-3141125.

Nu Informatie: veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Warm welkom, Donna Huizenga

Avelien

34, zelfstandig ondernemer

Ik doe mee aan de Beeldende Groep 'De Kunstketting ' en maak niet vaak dingen, dit is dus een onzeker gebied voor mij en meteen zaten al mijn oordelen me weer op mijn nek en kostte het me echt moeite om me te openen en bij mezelf te blijven. Want dat is wat je doet als je je laat inspireren: je opent je voor de impuls van de ander en laat je raken. En als ik dat doe ontstaan er echt hele mooie, authentieke en nieuwe dingen en ontmoetingen. Het haalt me uit mijn eigen gebaande paden en patronen.