MASTERCLASS BEELDEND BEWUSTZIJN

Zelforganisatie
Belevingsgerichte Gespreksvoering
Training Autonomie & Verbinding
Verbindend Communiceren

Belevingsgerichte Gespreksvoering

Hoe reageer je het beste op een dementerende oudere die zegt:'Ik wil naar huis' terwijl naar huis gaan niet mogelijk is? In de Training 'Belevingsgerichte Gespreksvoering' worden de fasen van dementie besproken en de communicatimogelijkheden met de demente oudere. Doordat de demente oudere belevingsgericht wordt benaderd ervaart de oudere zelfvertrouwen in plaats van verwarring en onzekerheid. En de zorgprofessional krijgt energie doordat ze weet en ziet hoe ze door woorden het contact, de kwaliteit en de waardigheid van de ouderen naar voren kan laten komen.

Belevingsgerichte Gespreksvoering geeft inzicht in:
* energie brengen in gesprekken
* belevingsgerichte vragen stellen
* helderheid in ik en de ander
* autonomie en verbinding
* openstellen & vertrouwen

Vanuit het kwaliteitsproject Waardigheid & Trots kunnen op maat gemaakte trainingen worden ontwikkeld.

Opdrachtgevers Hanzehogeschool, Academie voor Sociale Studies, Gemeente Noorderveld, Lentis/Dignis, Zorggroep Meander, Hogeschool Utrecht, Gemeente Groningen, Zorgplein Noord.

Tijd : 4 - 10 dagdelen.
Data : in overleg
Prijs: 125,00 excl. BTW p.p.p.dagdeel
Inclusief cursusmateriaal.

Voor meer informatie of een gesprek kunt u vrijblijvend gesprek aanvragen met Donna Huizenga,050-3141125.

Nu Informatie: veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Warm welkom, Donna Huizenga

Avelien

34, zelfstandig ondernemer

Ik doe mee aan de Beeldende Groep 'De Kunstketting ' en maak niet vaak dingen, dit is dus een onzeker gebied voor mij en meteen zaten al mijn oordelen me weer op mijn nek en kostte het me echt moeite om me te openen en bij mezelf te blijven. Want dat is wat je doet als je je laat inspireren: je opent je voor de impuls van de ander en laat je raken. En als ik dat doe ontstaan er echt hele mooie, authentieke en nieuwe dingen en ontmoetingen. Het haalt me uit mijn eigen gebaande paden en patronen.