CLASSROOM Universeel Creatief Coachen

Zelforganisatie & Teamtraining
Teamcoaching & Visieontwikkeling
Intervisie Zorgprofessionals
Organisaties & Individuele Coaching

Teamcoaching & visieontwikkeling

Wanneer de zorg verandert van aanbod- naar vraaggericht hulpverlenen, wordt van alle medewerkers gevraagd om de omwenteling te maken van extern leiderschap (teamleider/manager) naar intern leiderschap (eigen cirkel van invloed).

Door het gebruik van een informatiemap over de ontwikkeling van de communicatie en een set coachkaarten worden in de trainingen ervaringen opgedaan & een visie ontwikkeld om vanuit eigen gevoelens en behoeften richting te geven aan je oorspronkelijkheid/functie.

* hoe breng ik (on)veiligheid in de communicatie ?
* hoe kom ik van kind- naar volwassenbewustzijn ?
* hoe zet ik drama om naar persoonlijk leiderschap ?
* hoe buig ik het gesprek om naar oordeelloosheid ?
* hoe van 'energieverlies' naar 'eigen cirkel van invloed'?

In de training kan veilig worden geexperimenteerd om jezelf uit te drukken zonder verstrikt te raken in jezelf en/of de ander. Medewerkers leren een 'taal' zodat zij de mogelijkheid hebben om vanuit oordeelloosheid, vertrouwen en vrijheid op situaties en relaties te reageren.

Opdrachtgevers Hanzehogeschool, Academie voor Sociale Studies, Gemeente Noorderveld, Lentis/Dignis, Zorggroep Meander, Hogeschool Utrecht, Gemeente Groningen, Zorgplein Noord.

Voor meer informatie of vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen met Donna Huizenga,050-3141125.

Nu Informatie: veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Warm welkom, Donna Huizenga

Avelien

34, zelfstandig ondernemer

Ik doe mee aan de Beeldende Groep 'De Kunstketting ' en maak niet vaak dingen, dit is dus een onzeker gebied voor mij en meteen zaten al mijn oordelen me weer op mijn nek en kostte het me echt moeite om me te openen en bij mezelf te blijven. Want dat is wat je doet als je je laat inspireren: je opent je voor de impuls van de ander en laat je raken. En als ik dat doe ontstaan er echt hele mooie, authentieke en nieuwe dingen en ontmoetingen. Het haalt me uit mijn eigen gebaande paden en patronen.