MASTERCLASS BEELDEND BEWUSTZIJN

Intervisie
Belevingsgerichte Gespreksvoering
Training Autonomie & Verbinding
Verbindend Communiceren

Intervisie & Coaching Professionals
Op het moment dat je veel met andere mensen werkt kan de helderheid over je uniciteit gemakkelijk overschaduwd worden. Intervisie in een groep of individueel geeft dan helderheid. Je kan makkelijker met je aandacht bij jezelf blijven en grenzen stellen en plannen maken doordat je bewust bent waar je zelf innerlijk mee bezig bent. Intervisie houdt je scherp en gecentreerd waardoor je energiek en gefocused blijft. De intervisie bestaat uit drie vaste onderdelen:
* inbrengen van een situatie
* open vragen stellen
* associaties en ideeen

In de intervisie wordt gewerkt met een set coachkaarten. Hierdoor worden dramasituaties en jij- boodschappen, waarin oordelen verborgen zitten, direct omgezet in autonome reacties en ik-boodschappen.

De intervisies zijn geinspireerd op de Geweldloze en Verbindende Communicatie van Marshall Rosenberg.

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Aanmelden : veldvanbewustzijn@ziggo.nl
Telefoon : 050-3141125

Een warm welkom, Donna Huizenga

Margreet

45, directeur kinderopvang

Het beeldend werken geeft me meer diepgang dan taal doordat ik nog meer bij mezelf kan zijn. Door het schilderen en de begeleidende vragen brengt Donna mensen in zichzelf en zijn mijn mogelijkheden aangesproken. Ik weet nu wat me raakt en dat vind ik heel waardevol. Mijn scherpzinnigheid en mijn waarneming zijn vergroot door het voelen van materialen en het zien van al die kleuren. Door het beeldend werken heb ik mijn NLP-studie doorleefd en heb ik een fijne manier gevonden om mij te uiten. Ik ben een nieuwe wereld binnen gestapt met een nieuwe taal waar ik eindeloos veel meer van wil.