MASTERCLASS BEELDEND BEWUSTZIJN

Intervisie
Belevingsgerichte Gespreksvoering
Training Autonomie & Verbinding
Verbindend Communiceren

Intervisie & Coaching Professionals
Op het moment dat je veel met andere mensen werkt kan je helderheid vertroebelen waardoor je energie weglekt. Door bewustwording en het omgaan met dramarollen zoals de redder, de aanklager en het slachtoffer kan je makkelijker met je aandacht bij jezelf blijven, grenzen stellen of je juist kwetsbaar opstellen.

Intervisie houdt je helder en gecentreerd waardoor je energiek blijft als persoon en als professional. De intervisie bestaat uit drie vaste onderdelen:
* inbrengen van een situatie
* open vragen stellen als collega's onder elkaar
* associaties en ideeen waaruit de inbrenger een keuze maakt

In de intervisie wordt gewerkt met een set coachkaarten. Hierdoor worden dramasituaties en jij- boodschappen, waarin oordelen verborgen zitten, direct omgezet in autonome reacties en ik-boodschappen.

De intervisies zijn geinspireerd op de Geweldloze en Verbindende Communicatie van Marshall Rosenberg.

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Aanmelden : veldvanbewustzijn@ziggo.nl
Telefoon : 050-3141125

Een warm welkom, Donna Huizenga

Margreet

45, directeur kinderopvang

Het beeldend werken geeft me meer diepgang dan taal doordat ik nog meer bij mezelf kan zijn. Door het schilderen en de begeleidende vragen brengt Donna mensen in zichzelf en zijn mijn mogelijkheden aangesproken. Ik weet nu wat me raakt en dat vind ik heel waardevol. Mijn scherpzinnigheid en mijn waarneming zijn vergroot door het voelen van materialen en het zien van al die kleuren. Door het beeldend werken heb ik mijn NLP-studie doorleefd en heb ik een fijne manier gevonden om mij te uiten. Ik ben een nieuwe wereld binnen gestapt met een nieuwe taal waar ik eindeloos veel meer van wil.