CLASSROOM Universeel Creatief Coachen

Classroom Creatief Coachen
Masterclass Midweek
Studiekosten
Individuele Coaching
Creatief Zelfonderzoek

Individuele Coaching

Individuele Coaching

Donna Huizenga heeft zich gespecialiseerd in het onderbewustzijn door jarenlange ervaring in het werken met de beeldtaal. Eerst als kunstenares & het schildersmateriaal en later als creatief therapeut. Vanuit deze kennis en ervaring heeft ze de erkende Post HBO Classroom Universeel Creatief Coachen ontwikkeld.

Donna Huizenga heeft een universele dynamiek ontwikkeld waarbij mensen op een moeiteloze en veilige manier antwoorden ophalen uit hun eigen onderbewustzijn die in overeenstemming zijn met hun oorspronkelijkheid. Deze universele weg van de beeldtaal heeft Donna omgezet in een universele spreektaal, Tender Talk. Ze is hierbij geinspireerd door de Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg waarbij de opbouw van de spreektaal (verbinding met anderen) resoneert met de universele beeldtaal (verbinding met jezelf).

Daarnaast geeft Donna Huizenga beeldende coaching aan mensen met autisme of mensen die geen antwoorden meer kunnen vinden op (lichamelijke) klachten.

Prijs : 75,00 euro per uur inclusief BTW voor particulieren
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Informatie: 050-3141125/creatiefcoachen@ziggo.nl

Bedrijven kunnen een tarievenlijst opvragen voor coaching & training. Natuurlijk is het mogelijk om eerst vrijblijvend kennis te maken

Nu kennismaken? Mail: creatiefcoachen@ziggo.nl

Welkom en tot gauw, Donna Huizenga

Petra

35 jaar

Het resultaat is dat dingen een plaats krijgen en zichtbaar worden. Door het beeldend werk heb ik een manier gevonden om antwoorden te vinden op levensvragen zoals werk en vriendschap. Ik kan helemaal in het beeldend werk opgaan en daardoor helemaal naar binnen keren. Het is bevrijdend om helemaal ik te zijn. Ik ben veel met mijn omgeving bezig. Problemen van anderen werden mijn problemen. Dat vloeide nog weleens in elkaar over. Als iemand iets van mij wil heb ik nu een bruikbaar beeld gemaakt dat ik kan gebruiken om mezelf te beschermen. Ik tekende een cirkel van vuur waarbinnen ik veilig ben en tegelijkertijd mensen mijn warmte kan laten voelen. Ik weet nu beter de scheiding tussen mezelf en de ander.


klik op het plaatje voor een grotere versie