MASTERCLASS BEELDEND BEWUSTZIJN

Masterclass Creatief Coachen
Grounding Woman, Growing Love
Collageworkshop
Tender Talk Coaching
Creatief Zelfonderzoek
Studiekosten

Tender Talk

Tender Talk, Individuele Coaching

Donna Huizenga heeft zich gespecialiseerd in het onderbewustzijn door jarenlange ervaring in het werken met de beeldtaal. Eerst als kunstenares & het schildersmateriaal en later als creatief therapeut. Vanuit deze kennis en ervaring ontwikkelde ze de erkende post Hbo Masterclass Creatief Coachen.

Donna Huizenga heeft een universele methodiek ontwikkeld waarbij mensen op een moeiteloze en veilige manier antwoorden ophalen uit hun eigen onderbewustzijn die in overeenstemming zijn met hun oorspronkelijkheid. Deze universele weg van de beeldtaal heeft Donna omgezet in een universele spreektaal, Tender Talk. Ze is hierbij geinspireerd door de Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg waarbij de opbouw van de spreektaal (verbinding met anderen) resoneert met de universele beeldtaal (verbinding met jezelf).

Momenteel geeft Donna intervisies & trainingen Vraaggericht Communiceren & Belevingsgerichte Gespreksvoering in zorginstellingen in Noord Nederland. Daarnaast coached ze mensen individueel door Tender Talk Coaching.

Tender Talk Coaching zijn coachinggesprekken van 1 uur. Tijdens dit uur wordt vanuit volledig vertrouwen (Tender) op jou en je lichaam gereageerd via open en spiegelende vragen (Talk). Door deze werkwijze resoneert jouw refentiekader in je eigen veld van bewustzijn en wordt oud bewustzijn omgezet in nieuw bewustzijn.

Prijs : 75,00 euro inclusief BTW voor particulieren
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Informatie: 050-3141125/veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Bedrijven kunnen een tarievenlijst opvragen voor coaching & training. Natuurlijk is het mogelijk om eerst vrijblijvend kennis te maken

Nu kennismaken? Mail: veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Tot gauw, Donna Huizenga

Petra

35 jaar

Het resultaat is dat dingen een plaats krijgen en zichtbaar worden. Door het beeldend werk heb ik een manier gevonden om antwoorden te vinden op levensvragen zoals werk en vriendschap. Ik kan helemaal in het beeldend werk opgaan en daardoor helemaal naar binnen keren. Het is bevrijdend om helemaal ik te zijn. Ik ben veel met mijn omgeving bezig. Problemen van anderen werden mijn problemen. Dat vloeide nog weleens in elkaar over. Als iemand iets van mij wil heb ik nu een bruikbaar beeld gemaakt dat ik kan gebruiken om mezelf te beschermen. Ik tekende een cirkel van vuur waarbinnen ik veilig ben en tegelijkertijd mensen mijn warmte kan laten voelen. Ik weet nu beter de scheiding tussen mezelf en de ander.


klik op het plaatje voor een grotere versie