MASTERCLASS BEELDEND BEWUSTZIJN

Masterclass Creatief Coachen
Grounding Woman, Growing Love
Collageworkshop
Tender Talk Coaching
Creatief Zelfonderzoek
Studiekosten

CollageWorkshop

geen beeldende ervaring nodig, wel verlangen naar introspectie en zelfliefde, intimiteit met je eigen gevoelens en behoeften als basis voor contact...

Collageworkshops worden 1x per maand gegeven. De workshops starten met een korte lichaamsoefeningen die gevolgd wordt door een krastekening. Deze inleiding activeert onze intuitieve vermogens zodat we een collage maken vanuit onze levensstroom in plaats van onze gedachtenstroom.

Iedere deelnemer pakt daarna blind een aantal tijdschriften en knipt of scheurt hieruit de plaatjes waar het oog op valt. Daarna worden de plaatjes op de krastekening geplakt. De informatie van de levensstroom ligt nu voor je. De volgende stap is het betekenis geven van de beelden, kleuren en vormen. door bewustwording en betekenisgeving met behulp van gevoel- en behoeftekaarten waaruit al schrijvend zich een beeldverhaal ontvouwt. In het beeldverhaal zit de essentie om je dagelijkse (en professionele) leven verder vorm te geven.

Door maandelijks een collage te maken zie je dat op een nog diepere laag zich een weg ontvouwt van binnen, op de collage en dan in je leven!!!

Collages zijn zuiverend, ruimen op en geven energie doordat de levens- en liefdesstroom vrijuit gaat stromen.

COLLAGEWORKSHOP
Thema : maandelijkse workshops 14.00 - 17.00
Data : 27 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni, 14 juli 2018
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Prijs : 45,00 incl. BTW, materiaal
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Nu aanmelden: veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Warm welkom, Donna Huizenga

Ria

57, receptioniste

Al jaren was ik erg moe en had een hele vlakke beleving. Ik wilde kijken of het intuitief beeldend werken iets voor me zou kunnen betekenen. In het schilderen heb ik geleerd te kijken waar mijn oog heen gaat in het beeldende werk. En waar het voor staat in mijn leven en hoe ik mij daarbij voel. Dit probeer ik ook toe te passen in mijn dagelijks leven in ontmoetingen met mensen. Zo heb ik meer grip op mijn keuzes. Bijvoorbeeld in een felle discussie kan ik nu aan de spanning in mijn hoofd voelen dat ik te rationeel word. Of dat bij teveel impressies mijn ogen beginnen te branden. Lichamelijke prikkels weet ik nu veel beter te vertalen naar een gevoel en probeer daar na te handelen.