MASTERCLASS BEELDEND BEWUSTZIJN

Masterclass Creatief Coachen
Grounding Woman, Growing Love
Dans & Beeld
Tender Talk Coaching
Studiekosten

Dans & Beeld, Maandelijkse Workshops
Start zaterdag 14 oktober 2017 14.00 - 17.00 uur

geen dans en beeldende ervaring nodig, wel plezier in bewegen met lichaam & materiaal...

Donna Huizenga heeft naast haar ervaring in de beeldtaal, ook veel adem- en lichaamsoefeningen gebruikt uit de dans als introductie op een beeldend werkstuk, zoals tango, tapdance en contactimprovisatie. Momenteel volgt Donna een training aan de International School of Tango waardoor de workshops Dans & Beeld geinspireerd worden. Kom en geniet mee....

Dans & Beeldworkshops worden 1x per maand gegeven. De workshops starten met korte oefeningen waarna vrije dansimprovisaties worden gemaakt door de deelnemers. De ene keer dans je alleen en de andere keer samen. Plezier, spelen en genieten van lichaam en beeldend materiaal staat centraal. De danservaring wordt vertaald naar een beeldend werkstuk met verschillende kleuren en materialen.

Er kan royaal geexperimenteerd worden met bewegingen, beelden en met materialen zoals gouacheverf, pastelkrijt, papier, ecoline, zaagsel, zand,....

Wanneer de beeldende werkstukken zijn gemaakt, worden een aantal open vragen gesteld die je voor jezelf op papier beantwoordt. Je bent vrij om de inzichten al dan niet te delen.

14 OKT Dans & Beeld
Thema : 10 workshops 14.00 - 17.00
Data : 14 okt., 11 nov., 9 dec. 2017, 27 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni, 14 juli 2018
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Prijs : 67,50 incl. BTW, materiaal
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Nu aanmelden: veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Warm welkom, Donna Huizenga

Ria

57, receptioniste

Al jaren was ik erg moe en had een hele vlakke beleving. Ik wilde kijken of het intuitief beeldend werken iets voor me zou kunnen betekenen. In het schilderen heb ik geleerd te kijken waar mijn oog heen gaat in het beeldende werk. En waar het voor staat in mijn leven en hoe ik mij daarbij voel. Dit probeer ik ook toe te passen in mijn dagelijks leven in ontmoetingen met mensen. Zo heb ik meer grip op mijn keuzes. Bijvoorbeeld in een felle discussie kan ik nu aan de spanning in mijn hoofd voelen dat ik te rationeel word. Of dat bij teveel impressies mijn ogen beginnen te branden. Lichamelijke prikkels weet ik nu veel beter te vertalen naar een gevoel en probeer daar na te handelen.