MASTERCLASS BEELDEND BEWUSTZIJN

Keurmerk Opleiding
Doel & Methodiek
Aanmelding & Toelating
Open Dagen

Wat verrijkt jouw Autonomie & Verbondenheid ?

Aanmelding Introductieworkshop

creatieve ervaring gewenst

Start 9 februari 2018
Introductie: 6, 13, 27 januari 2018
Tijd : zaterdag 14.00 - 17.00 uur
Prijs: 10,- p.p.

Je krijgt informatie over de studie en maakt een collage die je na de introductieworkshop bespreekt in een deelnamegesprek. De kosten voor de introductieworkshop van 10,- en het deelnamegesprek van 175,- worden bij aanmelding verrekend met het studiegeld.
Het is van belang dat jij je van tevoren aanmeldt.

Wanneer je belangstelling hebt voor een creatief traject of vraaggerichte & belevingsgerichte trainingen op maat kunt u contact opnemen op werkdagen via 050-3141125.

Aanmelden veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Cily

61, spiritueel begeleider

Ik kwam naar de beeldende cursus om momenten van rust te creeeren. Die rust heb ik ervaren maar de cursus zette ook veel dingen in perspectief. Toen mijn moeder vreselijk ziek was, had ik een moeilijk moment. Op het moment zelf was ik met praktische dingen bezig om alles in goede banen te leiden. Door het beeldende werk kon ik het voorval verwerken. Ik kon ervan een afstand naar kijken en realiseerde me toen pas, ook de mooie en tedere momenten. De cursus heeft doorgewerkt in mijn relaties met andere mensen. Ik wil met mensen een toekomst vanuit liefde. Mijn houding is opener geworden door dit besef en mijn ziel is gegroeid. Sommige beeldende werkstukken bevatten een belofte voor mijn toekomst en ondersteunen nog steeds mijn ontwikkeling als ik ernaar kijk.


klik op het plaatje voor een grotere versie

/* */