MASTERCLASS BEELDEND BEWUSTZIJN

Keurmerk Opleiding
Doel & Methodiek
Aanmelding & Toelating
Open Dagen

Wat verrijkt jouw autonomie & verbondenheid ?

Start 9 februari 2018
Introductie: 6, 13, 27 januari 2018

creatieve ervaring gewenst

De studie is opgezet voor mensen die hun persoonlijke ervaringen & professionele kennis willen verrijken met creativiteit en één universele methodiek waarin alle know-how een plaats krijgt. Tijdens de Masterclass leer je creatieve werkvormen ontwikkelen die zowel je eigen bewustzijn als dat van de ander voortdurend vernieuwen, verrijken en verdiepen. Door het werken met de universele methodiek van het 'beeldend bewustzijn' wordt zowel de autonomie en verbinding met je eigen oorspronkelijkheid als die van de ander vergroot

Profiel Masterclass
1. afgeronde agogisch georienteerde HBO opleiding
2. geestelijke, religieuze of spirituele belangstelling
3. vakkennis en verwondering willen integreren
4. open staan voor autonomie & verbondenheid
5. belevingsgerichte! en onderzoekende geest
6. in staat zijn innerlijke processen te verwoorden
7. goed zelfreflecterend vermogen
8. relevante werkervaring en/of creatief levenspad
9. geestelijk en praktische tijd vrij kunnen maken
10.kunnen inspireren in plaats van problematiseren

De studie start 9 februari 2018. Je kunt je nu al aanmelden voor de introductieworshops waar je een collage maakt en informatie krijgt over de opleiding.

Na de introductieworkshop kun jij je aanmelden voor een deelnamegesprek waar de collage wordt besproken. De kosten voor de introductieworkshop van 10,- en het deelnamegesprek van 175,- worden verrekend met het studiegeld.

Als je werkzaam bent in onderwijs of bij de overheid kun je in aanmerking komen voor vergoedingen.
Nu Aanmelden: veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Hendriek

44, beleidsmedewerker

We starten met het beeldend werken vanuit het niets en dat geeft me plezier en dat vind ik het allerbelangrijkste. Het knappe van de avonden is dat de eerste zelfreflectie er gelijk is. Dan gebeurt er van alles en nog wat en aan het eind van de avond is de cirkel toch weer rond. Thuis ben ik vooral beeldend bezig om het plezier en omdat ik zin heb in de stilte en de mooie kleurtjes. Als ik thuis terugkijk op het beeldend werk gebruik ik zelf ook de vragen die Donna in de cursus stelt. De cursus heeft mij een methode gegeven om gevoelens en belevingen naar boven te laten drijven. Beeldend werken is een spiegel om op een afstand naar mezelf te kijken.


klik op het plaatje voor een grotere versie

/* */