MASTERCLASS BEELDEND BEWUSTZIJN

Keurmerk Opleiding
Doel & Methodiek
Aanmelding & Toelating
Open Dagen

Wat verrijkt jouw autonomie & verbondenheid ?

Start 9 februari 2018
Introductie: 6, 13, 27 januari 2018

Keurmerk Masterclass Creatief Coachen
De Masterclass is een 1-jarige post HBO Opleiding Creatief Coachen, erkend door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen:
Masterclass 457 SU en 16,32 ECT.

De Masterclass is zowel een erkende bijscholing als een innerlijke scholingsweg waarbij de creativiteit van de professional opnieuw wordt verkend, verbeeld en verwoord. De opleiding maakt gebruik van alle expressievormen zoals stem, zang, dans, muziek, theater of contactimprovisaties als introductie op een beeldend werkstuk. Ook mensen met een creatieve achtergrond of creatieve aanleg zijn welkom.

Deelnemers kunnen hun lichaamsgerichte en creatieve kennis & ervaring bundelen en verrijken met een universele methodiek die zowel intuitief als methodisch is. Bij bewustwording geldt de universele wet, dat wat we in de buitenwereld willen manifesteren, eerst innerlijk gevoeld wil worden. Zo blijven we autonoom en verbonden als we van binnen naar buiten treden. Een beeldend werkstuk is de enige concrete en tastbare expressievorm die de autonomie voelbaar en zichtbaar maakt in vormen en kleuren. Hierdoor kun je met beelden projecteren en reflecteren op het meest wezenlijke van jezelf, je autonomie & verbondenheid met jezelf en het leven. Tijdens de opleiding kun je experimenteren met deze scheppende kracht waarover ieder mens beschikt.

Zodra mensen met hun handen gaan werken krijgt het lichaamsbewustzijn, het innerlijk fundament van gevoelens en behoeften, de ruimte om te spreken. Gevoelens komen voort uit de wereld van eenheid, waardoor je verbinding kan maken met het meest oorspronkelijke van jezelf en wezenlijk contact kunt maken met de ander. Gedachten zijn het tegenovergestelde van gevoelens en (onder)scheiden ons van anderen, de wereld van de dualiteit. Binnen de studie krijgt zowel de eenheid (het intuitieve & spirituele) als de dualiteit (het cognitieve & onderscheidende) op een evenwichtige manier aandacht.

Introductieworkshop
zaterdag 6, 13, 27 januari 2018 14.00 -17.00 10,00 euro

Start : 9 februari 2018
Prijs : 3500,00 incl. BTW, materiaal ( behalve pastelkrijt )
Plaats : Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Email : veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Welkom, Donna Huizenga!

Informatie:veldvanbewustzijn@ziggo.nl

Masterclass Beeldend Bewustzijn is gecertificeerd en geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholingen en geregistreerd bij de NOBCO.
Donna Huizenga

/* */